نكته. پاستا را با توجه به دستور روى جلد بپزيد ولى مدام چك كنيد كه آلدنته آبكش كنيد. آلدنته يعنى به حالتى برسد كه بيرونش نرم و وسطش يكم سفت باشد. نكته. براى ورژن رژيمى، خامه را حذف كنيد يا از شير تبخير شده استفاده كنيد. پاستا خور هستى يا خورش خور؟؟ پاستا پنه ٥٠٠ گرم فيله مرغ ٣٠٠ گرم پياز ١ سير ٣-٤ قارچ ٢ ليوان نمك ١ ق چ فلفل سياه ١ ق چ پود سير ١ ق چ پودر پياز ١ ق چ كره ١ ق غ پياز ١ سير ٣-٤ شير ١ ليوان خامه ١ ليوان يا بيشتر جعفرى ١/٣ ليوان جوز هندى ١/٢ ق چ زست ليمو ١ ق چ فيله ها را با نمك، فلفل، پودر پياز و پودر سير آغشته كنيد و در كره سرخ كنيد و كنار بگذاريد. (درستش اينه كه از ته به خارج كنيد ولى من خودم يك تابه ى بزرگ انتخاب مى كنم و فيله ها را به گوشه ى تابه هدايت مى كنم و كل كار را در يك ظرف انجام مى دهم. قارچ هاى اسلايس شده را اضافه كنيد و ٥ تا ٧ دقيقه روى حرارت بالا تفت دهيد. پياز خرد شده را ٣-٤ دقيقه تفت دهيد. سير خرد شده را اضافه كنيد و ٢-٣ دقيقه تفت دهيد. شير و خامه و پارمزان را اضافه كنيد و بگذاريد ٦-٨ دقيقه با هم نشست و برخاست كنند تا طعمشون به خورد هم بره. (براى و