کیک-توت-فرنگی مواد لازم: تخم مرغ ۳عدد وانیل نصف قاشق چایخوری شکر ۱لیوان روغن نصف لیوان ماست ۲/۳ لیوان آرد قنادی ۲ لیوان بکینگ پودر یک و نیم قاشق چایخوری توت فرنگی ۱۰عدد طرز تهیه: همه مواد باید همدمای محیط باشن. توت فرنگی هارو بصورت مکعبی و اسلایسی خورد میکنیم و کنار میزاریم. فر رو هم روشن میکنیم تا گرم بشه. تخم مرغ هارو همراه وانیل و شکر با دور تند همزن میزنیم تا سفیدو حجیم و کشدار بشه. ماست و روغن و اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم. آردو که از قبل دوبار الک کردیم و همراه بکینگ پودر رو مایه مون الک میکنیم و با لیسک مخلوط شون میکنیم.مایه این کیک باید غلیظ و کشدار باشه. بعد از اینکه کف و دیواره قالب و با مخلوط آردو روغن چرب کردیم (روغن جدا کننده:۲ قاشق آرد +۲قاشق روغن).نصفی از مایه کیک و داخلش میریزیم و توت فرنگیای خرد شده(۱۰ عدد) رو با ۱ق غ آرد مخلوط کرده تا ته کیک ،ته نشین نشن. با کمی فاصله از دیواره قالب روش میچینیم. بقیه مایه رو خیلی آروم و کم کم روش میریزیم .طوریکه توت فرنگی ها، داخل مایه زیری نرن و وسط بمونن. سطح روی کیکو با لیسک صاف میکنیم و روشو با توت فرنگی(۳عدد ا