طرز تهیه روغن حیوانی/( کامل ترین و اصولی ترین)/روغن زرد/ ساری یاغ/ آشپزی بسیاری از ما می‌دانیم گوشت گوسفند طبع گرم و گوشت گوساله و گاو طبع سرد است، بسیار جالب است که بدانید روغن این محصولات برعکس گوشت آنهاست یعنی طبع روعن حیوانی گوسفندی سرد است و طبع روغن حیوانی گاوی گرم است. پس اول مزاج خودتان را بشناسید و سپس به مصرف روغن حیوانی گوسفندی با طبع سرد و یا گاوی با طبع گرم کنید! ========== 00:00 مقدمه 00:14 آب کردن کره محلی 00:40 جمع کردن کف روغن زرد 02:24 جدا کردن دوغ کره محلی 03:22 به صورت مداوم کف های ایجاد شده روغن حیوانی را جمع کنید. 03:00 نکات مهم برای آموزش روغن کرمانشاهی 04:53 افزودن آرد به روغن زرد 05:42 جدا کردن روغن حیوانی از الک 06:20 افزودن بوته چَویر (چُنور) مخصوص روغن کرمانشاه و نواحی کردستان 07:38 آب کردن ساری یاغ 08:10 ریخت روغن حیوانی صاف شده در ظرف شیشه‌ای در دار 08:20 نحوه نگهداری روغن کرمانشاهی 09:20 حرف آخر ========== ■روغن حیوانی باید زیر ۳۰ درجه نگهداری شود و حتما در ظرف درب دار! ■روغن حیوانی را در یخچال نگهداری نکنید! ■ نشانه فاسد شدن روغن حیوانی، زود دود ش