مواد لازم: باقالی تازه ۲ لیوان آب ۲ لیوان رب انار ۱ قاشق غذاخوری سرکه نصف فنجان نمک،فلفل،سماق،گلپر به میزان لازم طرز تهیه: باقالی را پوست بگیرید و بشورید.داخل قابلمه بریزید.آب اضافه کنید و در قابلمه را بزارید.روی حرارت بزارید. چهل دقیقه با حرارت کم زمان بدید تا بپزه.بعد ۴۰دقیقه،باقالی را داخل آبکش بریزید و آب اضافی باقالی را خارج کنید .باقالی را به قابلمه انتقال بدید.بهش سرکه،نمک،سماق،گلپر و رب انار بزنید.کمی تفت بدید.در قابلمه را بزارید و ۵ دقیقه دیگر زمان بدید تا باقالی آماده بشه. اینجوری باقالی طعم ویژه ای خواهد داشت. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی این لینک برای تماشای کلیپ های آشپزیم با حجم خیلی کم ،در صفحه آپارات،همین الان بزن رو لینک و ببین دوستای عزیزم،ممنون میشم به لینک کانال آشپزیم در روبیکا بپیوندید و عضو بشید