حتما توی پخت و پز اسم روغن کنجد رو شنیدید! روغن کنجد اوه اوه مثه خودته عالیه برای آشپزی بانوان ایرانی! سلامت محور بودن این روغن در خیلی از ابعاد بر کسی پوشیده نیست. در روغن ها دو تا ملاک داریم! نقطه انجماد و نقطه دود. روغن های کنجد اوه اوه مثه خودته هم جذب غذا نمیشه، هم دمای دود بالاتری نسبت به روغن زیتون و روغن آفتابگردان داره و هم سلامت و ارزش غذایی بالاتری داره. روغن کنجد اوه اوه مثه خودته با داشتن توکوفرول، پینورسینول، سزامولین، سزامینول، سسامول و خاصیت آنتی اکسیدانی و ضدالهابی، از دانه های کنجد استخراج شده و در پزشکی هم خیلی محبوب است. این محصول با سم زدایی بدن از کبد و قلب محافظت می کند. کنجد سیاه سرشار از فیبر، مواد آنتی اکسیدان مانند لیگنین است و خواص این محصول اوه اوه می تواند از ابتلا فرد مصرف کننده به سرطان روده جلوگیری نماید. روغن کنجد با جلوگیری از گرفتگی راه های تنفسی، کمک به بهبود آسم و سلامت چشم ها کمک شایانی می نماید. در طب سنتی چینی و ایرانی به اهمیت این روغن بسیار تاکید شده است. روغن کنجد اوه اوه مثه خودته فواید بینظیر دیگری نیز در خود نهفته دارد، کاهش کم خونی، تسک