طرز تهیه کلم کلم 1 عدد 300 گرم گوشت چرخ کرده 1 لیوان برنج نصف پیمانه لپه پخته شده 1 پیاز سبزیجات معطر به میزان لازم رب 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری 1/3 لیوان سرکه آب انگور 1 پیمانه نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم برای تهیه برگ کلم ابتدا لپه را چند ساعت خیس کنید سپس روی حرارت متوسط بپزید. در حین پخت حتما ته لپه را بردارید. می توانید کمی زردچوبه به آب در حال جوش اضافه کنید تا لپه در هنگام پخت زردتر شود. برنج خیس خورده را به لپه ها اضافه می کنیم که کمی پخته شد و بعد از اینکه برنج روی آن آمد به حالت آبکی انجام می دهیم. پیاز را بشویید و پوست بگیرید. حالا پیاز را روی تخته برش به شکل نگین برش دهید. تابه را روی حرارت بگذارید و پیازهای خرد شده را داخل آن بریزید. سس. اجازه دهید پیاز سبک و شفاف شود. پیاز را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. برای پخت دلمه می توانید از پیاز سرخ شده نیز استفاده کنید. البته بهتر است پیاز را همزمان سرخ کنید چون طعم بهتری به دلمه می دهد. بعد از طلایی شدن پیاز، گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند. در این مرحله نمک و فلفل را