کاکای کدو حلوایی یک نوع دسر یا میان وعده سنتی گیلانی هست که از گذشته تو فصل پاییز و زمستون درست می‌شده، وقتی که این شیرینی رو‌در روغن سرخ می‌کنید کمی پف می‌کنه و سطح رویی آن برشته میشه وقتی که اولین گاز رو‌ ازش میزنی طعم هل و دارچین و آرد برنج تورو به یه دنیای دیگه میبره حتی کسایی که کدو حلوایی هم دوست ندارن، عاشق این دسر می‌شند. نکته‌ای که باید بهش اشاره کنم اینه که میزان اضافه کردن شکر به مقدار شیرین بودن کدو حلوایی شما بستگی داره.

کاکا کدو حلوایی آشپزی روستایی زندگی روستایی Rural Cuisine

10 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 17:29