رب انار ترش (pomegranate paste) دستور پخت : ابتدا سرو ته انار هارو با چاقو برش میدیم و به خوبی میشوریمشون و سپس با هر وسلیه ای که شد انار هارو دون مکنیم و سپس داخل قابلمه ریخته و به اندازه دو لیوان آب بهش اضافه میکنیم و روی شعله قرار میدهیم تا به مدت نیم ساعت بجوشید به شکلی که که دونه ها جدا شوند و سپس داخل صافی میریزیم و آب انار رو میگیریم .حداقل ۸ ساعت زمان لازم است تا رب انار ما اماده شه . سعی کنید با شعله پایین تر بپزید تا خوش رنگ تر شود و در نهایت به ازای هر یک کیلو رب انار یه قاشق سر خالی نمک بریزید . Recipe: First, we cut the bottom of the pomegranates with a knife and wash them well, then fry the pomegranates with any utensil, then put them in a pot and add two glasses of water and put it on the flame to boil for half an hour. in such a way that the seeds are separated and then we put it in a strainer and take the pomegranate juice. It takes at least 8 hours for our pomegranate paste to be ready. Try to cook with a lower flame so that it becomes more colorful, and finally