پنینی-مرغ ساندویچ-ایتالیایی مواد لازم: سینه مرغ ۲ تکه پیاز ۱ عدد فلفل دلمه ۱ عدد ذرت پخته نصف لیوان رب گوجه فرنگی ۲ ق غ سس خردل ۲ ق غ سس مایونز ۲ ق غ پنیر پیتزا ۱ لیوان نمک،فلفل،زردچوبه،آویشن،پاپریکا به میزان لازم نان باگت سایز کوچک ۸ عدد روغن به میزان لازم طرز تهیه : داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک و شیشه ای بشه. مرغ را به تکه های کوچک خرد کنید.با پیاز تفت دهید تا کاملا تغییر رنگ بده.بعدش نمک وادویه ها را اضافه کنید و بهم بزنید.فلفل دلمه را ریز خرد کنید و به همراه ذرت پخته به مواد اضافه کنید و تفت دهید. رب گوجه،سس مایونز ،سس خردل و پنیر پیتزا بریزید .همه مواد را باهم تفت دهید تا مزه دار شود و پنیر آب شود. نان باگت را با چاقو برش بدید و باز کنید. از مایه گوشتی آماده ،داخل نان باگت بریزید. میتونید از نان تست یا نان همبرگر هم استفاده کنید. من از ساندویچ ساز استفاده کردم. پنج دقیقه زمان بدید تا پنینی،گریل شود. اگر دستگاه ساندویچ ساز نداشتید، یه تابه بر دارید،داخلش، از ساندویچ های آماده بزارید . یک جسم سنگین روی ساندویچ ها ب