زولیبا مواد لازم : . نشاسته گل : ۱/۲ پیمانه ماست پرچرب : ۴ ق غ آب ولرم : ۱/۲ پیمانه خمیرمایه : ۱ ق‌چ شکر : ۱ ق‌چ آرد قنادی : ۱/۲ پیمانه روغن جامد یا کره : ۱ ق‌چ گلاب : ۱ ق‌غ زعفران غلیظ : ۱ ق‌غ اگر دوست دارید زولبیاتون بیشتر پف کنه همراه با آرد قنادی ۱ ق‌چ بکینگ پودر هم اضافه کنید . یکساعت بعد از استراحت میتونید زولبیا رو سرخ کنید ولی استراحت به مدت ۸ ساعت باعث میشه زولبیای ترد و با کیفیت تری داشته باشید . موقع سرخ کردن اگه روغن داغ نباشه زولبیا پف نمیکنه پس صبر کنید روغن کاملا داغ بشه . شهد یا شربت بار باید حتما سرد باشه . زولبیاها رو بعد از خنک شدن داخل ظرف درب دار تویخچال نگه دارید اینجوری تا چند روز تازه و ترد میمونه براے دوستــات فـوروارد ڪنو لایک یادت نره️️

زولبیا و بامیه ماه رمضان

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:24