چاقوهای سلاخی مثل چاقوهای راسته ای یا همان آشپزخانه همیشه نیاز ما نیستند ولی بودنشان بهتر از نبودنشان است چرا که به علت طراحی خاص نوک تیغه چاقوهای دیگر توانایی کاربردهای این چاقو را ندارد. چاقوهای سلاخی و مخصوص ذبح از نامشان کاربردشان کاملا مشخص است صرفا برای قصابی و گوشت و ذبح کاربرد دارد. با استفاده از این چاقو میتوانید اندام دام و طیور را ذبح و سپس پوست حیوان را از گوشتش به راحتی با این چاقو بدون صدمه دیدن پوست حیوان جدا کنید. نکته ی بسیار مثبتی که این چاقو دارد این است که تیغه ی آن از فولاد باکیفیت 420 ضدزنگ ساخته شده است یعنی در این چاقو هیچ خبری از زنگ زدگی و لکه نخواهد بود و در انواع شرایط آب و هوایی و محیطی به راحتی میتوانید از این چاقوی بسیار باکیفیت و دستساز زنجانی استفاده کنید و لذت ببرید. در ادامه با توضیحات بیشتر در خدمت شما هستیم.

چاقو چاقوسلاخی چاقو قصابی چاقوی زنجان چاقو دستساز

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:44