ایران کشور غذاهای خوشمزه و ویژه است و هر شهر آن غذاهای مخصوص به خود را دارد. یکی از بهترین پیش غذاهای ایران که با بادمجان کباب شده درست می شود کال کباب است. حتما ویدئو آموزشی درست کردن کال کباب را ببینید و ان را درست کنید و نظرتان را برایم بگوید. طرز تهیه کال کباب اصیل گیلانی به روش آشپزی آسان: بادمجان کبابی: 1 کیلو <a href=' '>00:55</a> گردو خرد شده: 150 گرم <a href=' '>00:46</a> سیر خرد شده: 1 قاشق چای خوری <a href=' '>00:47</a> پودر سیر، نعنا خشک، چوچاغ-نوعی سبزی محلی گیلان- : 1 قاشق غذاخوری <a href=' '>00:50</a> نمک، گلپر، فلفل سیاه <a href=' '>00:51</a> آب انار ترش: 1/3 پیمانه <a href=' '>00:52</a>