طرز تهیه مربای بادمجان/ آموزش مربای بادمجان/ مربا/ آشپزی رویا محتویات بادمجان ریز و قلمی ۱ کیلو شکر ۸۰۰ گرم(۴ لیوان فرانسوی) آب ۳ لیوان فرانسوی چوب دارچین یک تیکه کوچک هل ۲ دانه پودر زعفران ۱ قاشق چایخوری سرخالی جوهر لیمو نصف قاشق چایخوری( جایگزینش ۱ قاشق مرباخوری آبلیموی تازه) مربای بادمجان یکی از خوشمزه ترین خاص ترین و اصيل ترین مرباهای ما ایرانی ها است با عطر و طعم باقلوا. ======== مربای-بادمجان طرز-تهیه-مربای-بادمجان بادمجان آشپزی-رویا آشپزی ASHPAZI-ROYA Ashpazi-roya bademjan ترشی-بادمجان مربای-به مربای-سیب مربای-هویج مربای-زردک آموزش-مربای-بادمجان مربای-انگور مربای-خانگی مربای-بهی-افغانی مربای-توت-فرنگی مربای-بادمجان-بدون-آهک مربای-آلبالو مربای-بادنجان-رومی ترشی-بادمجان-کبابی آموزش-مربای-بادمجون ترشی-بادمجون مربای-زردالو مربای-سیب-افغانی طرز-تهیه-مربای-بادمجون مربای-به-خانگی ترشی-بادمجان-شکم-پر مربای-انجیر بادمجان-سرخ-كردن طرز-تهیه-ترشی-بادمجان