لازانیا بعضی از غذاها آنقدر خوشمزه و خوش طعم هستند که حتی با آوردن نام‌شان هم دل همه ضعف می‌رود. لازانیا یکی از غذاهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه است که حتی با بردن اسمش گل از گل همه می‌شکفد و حتی با یک بار خوردن لازانیا طعم آن را به خاطر خواهید سپرد. اما چطور یک لازانیای خوش مزه و رستورانی داشته باشیم؟ قبل از هر چیز باید سس مخصوص لازانیا که با نام سس بشامل مشهور است را طبخ کنید. این سس علاوه بر لازانیا برای ماکارونی، استیک و پاستا هم طبخ می‌شود. برای این منظور مقدار ۱/۵ قاشق غذاخوری آرد را در ۳۰ گرم کره تفت دهید. آرد نباید در این مرحله بسوزد. بنابراین هنگامی که کمی رنگ آن عوض شود. مواد را خوب ترکیب کنید تا کره و آرد به خورد یکدیگر بروند. یک لیوان شیر را به آرد و کره اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد گلوله گلوله نشوند.بعد هم کمی فلفل سیاه ، نمک و جوز هندی بزنید .سپس سس را کنار بگذارید. در این مرحله سس بشامل شما باید نه خیلی رقیق و نه خیلی غلیظ باشد. توجه داشته باشید که شیر نباید خیلی سرد باشد. بنابراین اگر شیر در یخچال بوده آن را کمی در دمای اتاق نگهدارید. برای استفاده از فر قبل از

لازانیا فست فود لازانیا رستورانی گوشت و قارچ پاستا

1 هفته پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 04:03