۲ پیمانه برنج را به مدت ۲ ساعت در نمک و آب ولرم خیس کنید. مقداری سیر تازه را خرد کنید. آب را در قابلمه بجوشانید. آب برنج را دور ریخته و برنج را به قابلمه در حال جوش اضافه کنید. سبزی خشک یا تازه را در قابلمه اضافه کنید. مخلوط ۱ فنجان جعفری، گشنیز، شوید، نعناع و کمی شنبلیله. سیر خرد شده را اضافه کنید. آن را به مدت ۱۰ دقیقه بجوشانید. آبکش کنید. مقداری پودر زعفران را با آب داغ مخلوط کنید و روی آن را بپوشانید و بگذارید ۵ دقیقه بماند. مقداری روغن داخل قابلمه بریزید. برنج را دوباره داخل قابلمه بریزید. از آب زعفران و مقداری روغن روی برنج بریزید. درب آن را با دستمال تمیز بپیچید و در قابلمه را بپوشانید. زیر حرارت کم بگذارید ۳۰ تا۴۰40 دقیقه دم بکشد. با ماهی سرخ شده سرو کنید. به به نوش جان