سلام به دوستان آموزش هویچ پلو با مرغ دستوری بسیار عالی وخوشمزه مواد لازم هیچ خلال شده۴۰۰ گرم خلال پرتقال ۱۰۰ گرم خلال پسته ۱۰۰ گرم خلال بادام۱۰۰ گرم هل ودارچین به میزان لازم زعفران دم کرده به میزان لازم شکر ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری کره۵۰ گرم طرز تهیه برنج را آبکش کرده اصلا از برنج هندی استفاده نکنید هویچ را خلالی کرده وکم کم تو روغن سرخ کرده هویچ خلالی سرخ شده را داخل فریزر میشه نگه داش خلال پرتقال را هم آماده کرده ۳ بار در آب جوشانده وهر دفعه آبکش کرده وآخر داخل آب خنک چند ساعت وآبش را هم عوض کرده شهد شکر و آب را جوشانده و بعد خلال پرتقال را توش ریخته یک دو جوش زد کمی زعفران ریخته آماده است بعد به هویچ شکر اضافه خلال پرتقال وخلال پسته وخلال بادام را اضافه و کمی هل اضافه وکمی زعفران اضافه وهمه را قاطی کرده کف قابلمه هرته دیک دوست دارید بزارید وبرنج را اضافه ولابلای برنج مواد هویچ بریزید وکمی زعفران ودارچین وتا آخر همینطوری یک لایه برنج یک لایه مواد هویچ تا پرشود وآخر روش چند تکه کره سرد ریخته کره کم کم جذب برنج میشود وطعم خوب میگیرد چند تا با پشت کفکیر سوراخ کرده که بخارخارج بشه یک استکان