نان-رول-دارچینی مواد لازم: آرد سفید یا آرد نان ۳۰۰ گرم (۲ لیوان +۱/۳ لیوان) پودر خمیر مایه ۵ گرم( ۱ ق م) نمک ۱ ق چ شکر ۵۰ گرم (۵ ق غ) شیر ۱۱۰ میلی لیتر (حدود نصف لیوان ) کره به دمای محیط رسیده ۵۰ گرم تخم مرغ ۱ عدد مواد میانی: دارچین ۲ ق غ شکر قهوه ای ۱۰۰ گرم (۲/۳ لیوان) کره به دمای محیط رسیده ۱۰۰ گرم طرز تهیه: داخل کاسه ای شیر،پودر خمیرمایه و شکر بریزید و کمی بهم بزنید. تخم مرغ ،کره،نمک اضافه کنید و بهم بزنید. آرد را کم کم بریزید و بهم بزنید .تا جایی آرد بریزید که خمیر به دست نچسبه. ممکنه همه آرد مصرف نشه. دستتان را چرب کنید و به مدت ۱۰ دقیقه خمیر را ورز دهید. روشو بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در دمای محیط استراحت بدید. بعد از ۱ ساعت پف خمیر را بگیرید و کمی ورز بدید.خمیر را با وردنه به ابعاد ۳۰ در ۳۰ باز کنید. تمام مواد میانی را باهم مخلوط کنید تا یکدست و خمیری شود.از مواد میانی،روی ۲/۳ از خمیر ،پخش کنید. خمیر را دو لا ببندید.به ۶ قسمت مساوی تقسیم کنید. خمیر را به حالت گیس بافت ،ببندید.سپس رول کنید تا به شکل گل در بیاید. داخل سینی ۲۰ در ۳۰ ،را با ۴ ق غ روغن مایع و ۲ ق غ آرد،چرب کنید.م