توضیحات:اگه دو سه تا دونه موز تو یخچالتون مونده و سیاه شده این بار به جای شیرموز باهاش این کیک دبل چاکلتو حتما امتحان کن . روش تهیه رو توی ویدئو براتون توضیح دادم که خیلی هم راحته مواد اولیه رو هم اینجا براتون مینویسم مواد لازم کیک دبل چاکلت موزی: آرد ۱/۵ پیمانه (۱۸۰ گرم) پودر کاکائو یک سوم پیمانه (۳۳ گرم) دارچین نصف ق.چایخوری بیکینگ پودر ۱ ق.چایخوری جوش شیرین ۱ ق.چایخوری تخم مرغ ۲عدد شکر سه چهارم پیمانه (۱۵۰ گرم) کره ذوب شده خنک ۱۰۰ گرم (میتونید نصفشو روغن بزنید) ماست نصف پیمانه موز رسیده له شده یک پیمانه (بسته به سایز موزها ۲ یا ۳ عدد) شکلات چیپسی نصف پیمانه . سایز قالب حداقل ۱/۵ لیتر(۶پیمانه) دمای پخت ۱۸۰ درجه حدود ۴۵ دقیقه . برای تزیین من از سس گاناش استفاده کردم (۵۰ گرم خامه صبحانه و ۵۰ گرم شکلات خرد شده رو باهم روی بخار کتری بذارید هم بزنید تا کاملا یکدست بشه) و در آخر روی اون رو با تراشه های شکلات که با پوست کن درست کردم پوشوندم. *پختش خیلی ساده و آسونه و در حد یک ساعت آماده میشه امتحانش کنین حتما...*