مواد لازم: 500 گرم سالمون 1 قاشق چایخوری پودر سیر 1/2 قاشق چایخوری پودر زنجبیل 3/4 پیمانه آرد جو دوسر 3/4 پیمانه آرد بادام 1 قاشق چایخوری ادویه ایتالیایی 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری جعفری خشک 1 قاشق غذاخوری پوست لیمو 2 قاشق غذاخوری سس تند نمک و فلفل به میزان لازم 2 عدد تخم مرغ 2-3 قاشق غذاخوری روغن گیاهی طرز تهیه: فر را از قبل با دمای 400 درجه فارنهایت روشن کنید. ماهی سالمون را با نمک و فلفل طعم دار کنید، 10 تا 12 دقیقه آن را بپزید سپس با چنگال ریش ریش کنید. در یک کاسه بزرگ، ماهی سالمون را با بقیه مواد ترکیب کنید و با دست خوب هم بزنید. مقداری از مواد را بردارید و در دست به آن فرم دهید و آن را داخل تابه گریل از قبل گرم شده با مقدار کمی روغن سرخ کنید. هر طرف کوکوها را 4 تا 5 دقیقه بپزید.