استفاده از دو تکنیک قدیمی و علمی آشپزی برای دنده کباب بهتر از هر مدل تندرایزری که فکرش رو بکنید جواب میده. طعم بی نظیر دوغ در کباب دنده به همراه اسید های دیگه هر مزه زهم دیگه ای رو از بین میبره. پیشنهاد میکنم این کباب رو حتی برای کسانی که گوشت گوسفند دوست ندارن هم درست کنید تا بعد از اون نظرشون راجع به گوشت گوسفند عوض بشه. یادتون نره کانال رو سابسکرایب کنید. بمونید تا با هم ۱۰۰ کا بشیم مواد لازم دنده گوسفند دوغ گازدار پروبیوتیک پیاز آب لیمو فلفل سیاه

کباب لاری بیات کردن گوشت کباب دنده دنده کباب

3 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 12:13