بامیه ایده-رمضان مواد لازم: آب ۱ لیوان روغن جامد یا کره ۱ ق غ(۲۰گرم) شربت بار یا عسل رقیق شده ۱ ق غ(من از همون شهد زولبیا و بامیه استفاده کردم ) آرد قنادی ۱ لیوان تخم مرغ بزرگ ۲ عدد وانیل نوک ق چ طرز تهیه: آب، کره و شربت بار رو داخل تابه که بهتره تفلون باشه بریزید.روی حرارت بزارید وقتی از اطراف شروع به جوشیدن کرد ،آرد رو یکباره اضافه کنید ،هم بزنید، تا خمیر وسط ظرف جمع بشه .با حرارت کم مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه خمیر رو داغ بزنید . داغ زدن باعث میشه خمیر پخته شده و رطوبت اضافه ش خارج بشه و رو کیفیت نهایی بامیه خیلی تاثیر داره. پس حتما خمیر رو خوب داغ بزنید بعد خمیر رو به ظرف دیگه ای منتقل کنید و صبر کنید تا ولرم بشه دقت کنید اگه خمیر داغ باشه، تخم مرغ پخته میشه و اگه سرد باشه تخم مرغ به خوردش نمیره. بنابراین وقتی خمیر ولرم شد، تخم مرغها رو دونه دونه اضافه کنید. همراه تخم مرغ دوم وانیل رو بریزید هم بزنید تا تخم مرغ به خورد خمیر بره .در نهایت باید خمیر چسبنده ای بدست بیاد . اگه خمیر خیلی سفت بود ،یدونه تخم مرغ رو تو کاسه کوچیک بشکونید و با چنگال هم بزنید تا یکدست بشه، بعد کم کم به خمیر اضافه