محاله اسم غذاهای جنوبی بیاد و کسی یاد قلیه ماهی نیفته. این خورشت لذیذ با ماهیهای جنوبی که بافت مستحکمتری دارن خیلی مجلسیتر میشه و من امروز با ماهی شیر و فلفل عنابی و تمر هندی که سپیده جان زحمت کشید و از بوشهر برام فرستاد براتون قلیه ماهی درست کردم. شما هم میتونین محصولات تازه و با کیفیت جنوب رو از فروشگاه سپیده تهیه کنین: soghat.sepideh.chef قلیه ماهی رو توی هر شهری از جنوب کشور به روش های مختلفی درست میکنن. اصیل ترین روش بوشهریش هم اینجوریه که اصلا ماهی سرخ نمیشه، درحالیکه توی آبادان ماهی رو کبابی میکنن و توی روش رستورانی هم برای ظاهر بهتر غذا همونجور که امروز بهتون گفتم ماهی ها سرخ میشن. به نظر شما کدوم روش خوشمزه تره؟ سرخ شده؟ سرخ نشده؟ یا کبابی؟ مقدار مواد لازم: گشنیز: ۳۰۰ گرم شنبلیله خشک: ۱ قاشق غذاخوری تمر هندی: ۱۰۰ گرم سیر: ۲ بوته پیاز: یک عدد رب : نصف قاشق غذاخوری (اختیاری) ماهی شیر: نفری یک تکه فلفل هندی: ۸ عدد آرد: نصف لیوان ادویه مخلوط: یک قاشق غذاخوری فلفل قرمز: نصف قاشق غذاخوری زردچوبه: یک قاشق غذاخوری نمک به مقدار لازم. فقط حواستون باشه که هرچند اصل قلیه ماهی یه غذا