طرز تهیه پیاز حلقهای سوخاری ترد و خوشمزه | میانوعدهای دلچس سلام به دوستان عزیزم آموزش پیاز حلقه ای یا onion ring آنیون رینگ آردسفید ۱ لیوان بکینک پودر ۱ قاشق چایخوری سرپر نمک نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز نصف قاشق چایخوری زردچوبه نصف قاشق چایخوری طرز تهیه آرد وبکینک پودر ونمک وفلفل قرمز را مخلوط کرده وکم کم آب اضافه کرده وهم میزنیم واگر کم بود دوباره آب میریزیم ولی مواظب باشیم خمیر شل نشه وبعد زردچوبه را می ریزیم رنگ زرد ونارنجی میشه ومثل ماست غلیظ بشه بعد در یخچال میگذاریم ودرش را میگذاریم و۱ ساعت استراحت میدهیم پیاز را حلقه ای برش نازک زده واز هم جدا کرده حلقه های خیلی بزرگ وحلقه های خیلی کوچک استفاده نمیشه وکنار میزاریم ماد را از یخچال در آورده وروغن را هم در ظرف گود ریخته ومیزاریم حسابی با حرارت کم گرم بشه واز سیخ چوبی استفاده کرده وپیاز را داخل مایع زده وبعد بسیخ چوبی برداشته کمی تکان داده وبعد در روغن سرخ کرده باحرارت کم وهمه را به همین ترتیب درست کرده این غذا پیش غذای معروف فست فود است نوش جونتون مواد لازم: ۲ عدد پیاز بزرگ ۱ پیمانه آرد ۱ پیمانه شیر ۱ عدد تخم مرغ ۱ پیما