طرز تهیه قیمه/طرز تهیه قیمه رشتی/قیمه نذری/قیمه خورش قیمه گیلان یکی از ده‌ها نوع خورش ایرانی غذای اصیل ایرانی و همانگونه که از اسمش مشخص است متعلق به گیلان است. در طبخ این خورش از گوشت قرمز چرخ کرده، لپه، رب گوجه فرنگی، گوجه فرنگی رنده شده، پیاز، ادویه جات، رب آلوچه، زعفران، زردچوبه و بادنجان استفاده می‌شود. سلام به دوستان و همراهان همیشگی... فاطمه حیدری هستم... امروزم اومدم با آموزش قیمه رشتی...پس لطفاً تا انتهای ویدیو با من همراه باشین... فصل ها: مقدمه۰۰:۰۰ مواد مورد نیاز۰۰:۲۲ پختن لپه۰۰:۲۵ سرخ کردن پیاز۰۰:۳۲ اضافه کردن لپه۰۱:۰۵ توضیحات۰۱:۱۷ اضافه کردن چاشنی۰۱:۴۲ مرحله نهایی۰۲:۰۷ طرز-تهیه-قیمه طرز-تهیه-قیمه-رشتی طرز-تهیه-قیمه-نذری قیمه-رشتی قیمه-نذری قیمه محرم قیمه,خورشت قیمه,خورش قیمه,قیمه مجلسی,قیمه نذری,طرز تهیه قیمه,خورشت قیمه مجلسی,آموزش خورشت قیمه,طرز تهیه خورشت قیمه,طرز تهیه قیمه مجلسی,طرز تهیه قیمه نذری,طرز تهیه قیمه خوشمزه,آموزش قیمه نذری,قیمه بادمجان,قیمه سیب زمینی,خورش قیمه نذری,آموزش قیمه,قیمه خوشمزه,قیمه جا افتاده,قیمه نثار,خورش قیمه مجلسی,قیمه اصیل ایرانی,طرز تهی