200 گرم شکر 5 عدد پرتقال دو لیوان آب جوش نصف لیوان شکر سلام پرتقال در خانه دارید؟ همین الان آب پرتقال بگیرید، اما پوست پرتقال را دور نریزید! می خواهیم با پوست پرتقال میان وعده های خوشمزه درست کنیم 5 عدد پرتقال را برش دهید و سپس آب آنها را بگیرید. پوست پرتقال را برش دهید و ده دقیقه در آبجو بجوشانید. سپس قسمت سفید پوست پرتقال را با چاقو از قسمت نارنجی پوست پرتقال جدا می کنیم. سپس پوست پرتقال را با چاقو برش می دهیم. دو لیوان آب جوش آماده می کنیم و 200 گرم شکر در آن می ریزیم. هم می زنیم تا شکر حل شود، وقتی شکر حل شد، پوست پرتقال ها را داخل آن می گذاریم و به مدت 35 تا 40 دقیقه می پزیم. بعد از پخت آنها را در صافی بریزید. نیم پیمانه شکر را در سینی یا بشقاب بریزید و پوست پرتقال ها را روی آن بریزید و خوب هم بزنید تا شکرک بزنند. پوست پرتقال ها را در سینی یا بشقاب بچینید و بگذارید 2 تا 3 ساعت خشک شوند. سپس آنها را در پلاستیک یا شیشه نگهداری می کنیم. پوست پرتقال را می توان برای مدت طولانی نگهداری کرد، به شرطی که در شیشه یا پلاستیک باشد. امیدوارم لذت برده باشید...