کلوچه یکی از شیرینی های سنتی و خوشمزه ایرانی است که همراه با چای به عنوان میان وعده و عصرانه سرو می شود. کلوچه ها معمولا به صورت مغز دار طبخ می شود که فواید زیادی دارد. کلوچه خرمایی دزفول همان طور که از نام آن پیداست، با خرما مغز دار می شود و این کلوچه سنتی مربوط به شهر دزفول است. کلوچه ی دزفول بافت لطیفی دارد که از تخم مرغ در پخت آن استفاده نشده است. این کلوچه ها سبک و خوشمزه است و می توان به عنوان شیرینی نیز در پذیرایی ها و مهمانی ها استفاده نمود یا به عنوان میان وعده یا عصرانه در کنار چای یا قهوه استفاده نمود.