۱ کیلو به هر اندازه که دوست داشتین برش بزنید خورد کنید(پوستش رو میتونید بگیرید) داخل قابلمه بریزید بهتره قابلمه اتون مسی باشه تا رنگ مرباتون قرمز تر شه. با ۳ لیوان آب بزارید ۳۰ دقیقه بجوشه دونه های به رو داخل یه توری بریزید و ببندید و داخل قابلمه بریزید (باعث لعاب مربا میشه) ۱ کیلو شکر اضافه کنید برای عطر و طعم بیشتر مربا اگر دوست داشتین میتونید هل و دارچین هم اضافه کنید حتما دمکنی بزارید و با حرارت خیلی ملایم ۵-۶ ساعت اجازه بدید مرباتون بپزه بهتره بعد از ۳ ساعت اجازه بدید مربا با دمکنی یه شب تا صبح بمونه و بعد دوباره صبح ۲ ساعت دیگه زیرش رو روشن کنید ۱۵ دقیقه آخر پخت ۱ ق چ آبلیمو اضافه کنید (تا شکرک نزنه) غلظتش باید به این حد برسه چون وقتی سرد میشه غلیظ تر هم میشه اینم از مربای خنک شده که غلظتش عالی شده(حتما داخل شیشه که میریزید آب مربا روی میوه به رو بگیره ) اگر نکات رو رعایت کنید مطمئن باشین مربای خوش رنگو لعابی خواهید داشت نوش جان