آموزش برگر-مرغ-قارچ خونگی ، راحت و خوشمزه و خوش بافت حتما با این روش امتحان کن مطمئنا خوشت میاد ️موادلازم️ گوشت مرغ بدون استخوان ۴۰۰ گرم (بهتره از ترکیب ران و سینه مرغ استفاده بشه) کره یا دنبه گوسفندی ۵۰ گرم پیاز یک عدد متوسط (رنده و آب گرفته ) جعفری ساطوری شده ۳ ق غ نمک به مقدار کافی پودر سوخاری ۱ ق غ سر پر ️درصورت دلخواه ۲ تا ۳ حبه سیر هم میتونین بریزین ️من از یک عدد سینه و یک عدد ران مرغ استفاده کردم

برگر مرغ و قارچ

9 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:14