مواد لازم: ۲ پیمانه آرد بادام 1/2 پیمانه آرد نارگیل 1/2 پیمانه کره بادام زمینی طبیعی 1/2 پیمانه شیره افرا یا عسل یا شیره انگور 1.5 قاشق غذاخوری روغن نارگیل ذوب شده 1 قاشق چایخوری عصاره وانیل 1/4 قاشق چایخوری نمک دریا 1/3 فنجان مینی چیپس شکلات تلخ دستور تهیه: همه مواد را در غذاساز ریخته و تا زمانی که به خوبی با هم ترکیب شوند، هم بزنید. کناره های ظرف را هم با قاشق جدا کرده و دوباره آن را بزنید. ظرفتان را با کاغذ روغنی بپوشانید. یک قاشق از مخلوط را بردارید و آن را بین کف دست‌هایتان بغلتانید تا مانند شکل یک توپ درست شود. توپک ها را روی کاغذ روغنی بچینید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. در نهایت آن ها را به ظرف دربسته منتقل کنید و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.