اگه گیلان اومده باشی و به رستوران های خوب عین خاله خانوم و شورکولی و افشار رفته باشی تو منو حتما اسم کال کباب رو دیدی کال کباب یه پیش غذا محبوب و دوست داشتنی گیلانی که با بادمجان کبابی درست می شه و طعم فوق العاده جذاب و دوست داشتنی داره. من امروز دستور پخت کال کباب اصیل گیلانی با بادمجان کبابی بهتون آموزش می دم و بهتون قول می دم از طعم عالیش لذت ببرید. طرز تهیه کال کباب اصیل گیلانی به روش آشپزی آسان: بادمجان کبابی: 1 کیلو <a href=' '>00:55</a> گردو خرد شده: 150 گرم <a href=' '>00:46</a> سیر خرد شده: 1 قاشق چای خوری <a href=' '>00:47</a> پودر سیر، نعنا خشک، چوچاغ-نوعی سبزی محلی گیلان- : 1 قاشق غذاخوری <a href=' '>00:50</a> نمک، گلپر، فلفل سیاه <a href=' '>00:51</a> آب انار ترش: 1/3 پیمانه <a href=' '>00:52</a>