حلوا-زنجبیلی-تبریزی ایده-رمضان ایده-افطار مواد لازم: ارد  گندم نانوایی  یک لیوان پودر قند  یک لیوان سر خالی روغن مایع ۴ ق غ کره  یا روغن جامد ۵۰ گرم پودر هل یک ق چ پودر زنجبیل ۱ ق غ پودر گل محمدی و عسل برای تزئین به دلخواه طرز تهیه: ابتدا ارد را الک کنید و بیست دقیقه  با حرارت کم تفت بدید تا تغییر رنگ پیدا کنه. البته زیاد نزارید تغییر رنگ پیدا کنه . سپس الک کنید و دوباره تو تابه بریزید .سپس پودر هل و پودر زنجبیل را اضافه کنید و بهم بزنید.  روغن جامد یا  کره  و روغن مایع  را اضافه کنید و دوباره تفت بدید و گاز را  خاموش کنید .سپس  پودر قند را اضافه کنید .اگه دیدید که هنوز کمی خشکه، یکم روغن مایع اضافه کنید و توی ظرف بریزید . اگر دیدید هنوز شل هست حلوا  منسجم نشده ۱۰ دقیقه داخل یخچال بزارید . سپس داخل ظرف مورد نظر بریزید. دو ساعت یخچال بزارید تا منسجم بشه.بعد با چاقو به سایز دلخواه برش بزنید. برای اینکه روی حلوا ،پودر گل محمدی بچسبه،کمی روش عسل بزنید. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوتیوب ،بزنید روی

حلوا آشپزی حلوا تزیین حلوا طرز تهیه حلوا آموزش حلوا

7 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 02:13