املت-قارچ-اسفناج-پنیری مواد میانی: قارچ ۶ عدد متوسط پیاز یک عدد اسفناج یک مشت پنیر خامه ای ۲ قاشق غذاخوری نمک و فلفل به میزان لازم روغن به میزان لازم میتونید مقدار اسفناج رو طبق سلیقه ی خودتون بیشتر یا کمتر کنید. مواد تخم مرغی: تخم مرغ ۴ عدد شیر ۲ ق غ آرد سفید ۱ ق غ نمک و فلفل به میزان لازم پنیر پیتزا به میزان لازم روغن به میزان لازم طرز تهیه: داخل تابه روغن بریزید و روی حرارت بزارید. پیاز را ریز خرد کنید و با روغن تفت بدید تا سبک بشه. اسفناج را اضافه کنید و دو دقیقه تفت بدید تا جمع بشه.قارچ ها را خرد کنید و با حرارت بالا تفت بدید تا آب نندازه. نمک و فلفل بزنید و تفت بدید. پنیر خامه ای بریزید و با مواد مخلوط کنید تا یکدست بشه. مواد میانی آماده ست. برای مایه تخم مرغی،تخم مرغ ها،آرد،شیر ،نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه. سپس داخل تابه ای روغن بریزید.مایه تخم مرغی را داخل تابه بریزید. وقتی مواد تخم مرغی خودش را گرفت، مواد میانی را داخلش بریزید .مقداری پنیر پیتزا روی مواد میانی بریزیدو مواد تخم مرغی را از یک طرف روی هم بیارید. سپس روی املت، پنیر پیتزا بریزید.