اگه تا حالا خودت گوشفیل درست نکردی حتما با این دستور امتحانش کن که عاشقش میشی با چی درست کنم؟ آرد ۳ لیوان تخم مرغ ۱ عدد روغن ۱ فنجان ماست ۴ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری برای شربت آب ۲ لیوان شکر ۲ لیوان آبلیمو چند قطره زعفران مقداری چطوری درست کنم؟ ️اول شربت یا همون شهد رو درست کنین: آب و شکر رو روی حرارت مخلوط کنین تا ذرات شکر حل بشه و شهد بجوشه. تو این مرحله آبلیمو و زعفرون رو اضافه کنین و اجازه بدین شهد یک ربع بجوشه تا غلیظ بشه. ️مواد خمیر رو باهم مخلوط کنین و ورز بدین تا جایی که خمیر منسجم بشه ️خمیر رو روی سطح صاف باز کنین به قطر نیم تا ۱ سانت و برش بزنین. وسط هر تکه از خمیر رو با نوک انگشت فشار بدین تا به شکل پاپیون دربیاد. ️گوشفیل ها رو تو روغن داغ با حرارت ملایم سرخ کنین و بعد در شربتی که اول درست کردیم و حالا سرد شده قرار بدین و بعد از ۳ دقیقه گوشفیل ها رو از شربت خارج و در ظرف دردار بگذارین و سرو کنین