مواد لازم آلو بخارا نمک سرکه ====================== یکی از انواع خشکبار است که از خشک کردن آلو به دست می‌آید و در دو رنگ زرد و سیاه هستند.برای تهیهٔ آن نخست آلو بخارائی را در آب و نمک و سرکه کمی جوشانده می‌شود، سپس پس از خنک شدن پوست آن کنده شده و به مدت ۳ روز در آفتاب خشک می‌شود. آلوبخارا آلو الوبخارا الو ترشک آلو-بخارا طرز-تهیه-آلو-خشک-در-خانه خشک-کردن-آلو آلو-بخارا-خشک آشپزی با یلدا طرز-خشک-کردن-میوه خشک-آلو-بخارا میوه-خشک یلدا خشک-کردن-آلوچه آلو-بخارا-خشک-کرنے-کا-طریقہ روشهای-خشک-کردن-آلو آموزش آشپزی الو-خشک طرز-تهیه-مربای-آلو-بخارا آلو-بخارا-زرد طرز-تهیه-میوه-خشک آلو-بخارا-تازه خواص-آلو-بخارا آلو خشک-کردن-آلو