اگر می‌خواین رنگ قورمه سبزی تون تیره باشه باید سبزی قورمه رو بیشتر تفت بدید. برای اینکه طعم خورشت قورمه سبزی عالی باشه باید میزان استفاده سبزی ها مناسب باشه سبزی قورمه شامل:تره ،جعفری،گشنیز و شنبلیله واسفناج اسفناج برای لعاب دادن خورشت استفاده میشه شنبلیله واسفناج باید یک سوم مقدار جعفری باشه هرچقدر سبزی بیشتر تفت بخوره خورشت خوشمزه تر ورنگ خورشت تیره تر میشه ولی سبزی خاصیت خودش رو از دست میده .حتما خورشت رو با حرارت کم بگذارید پخته بشه . در حین پخت آب زیادی به خورشت اضافه نکنید .بگذارید با همان آب اولی که داخل قابلمه ریخته شده پخته وجاافتاده بشه اگر حرارت کم باشه نیازی به اضافه کردن آب اضافی نیست اگر خواستید آب اضافه کنید حتما آب جوش آمده استفاده کنید.اگر تمام این نکاتی رو که گفتم رعایت کنید یک خورشت قورمه سبزی خوشمزه و جا افتاده خواهید داشت.من همیشه با همین دستور درست میکنم عااااالی میشه .