آیا قهوه‌تان طعم تلخ یا سوخته دارد؟ در این ویدیو، به دلایل اصلی عصاره‌گیری بیش از حد (Over-extracted) و ویژگی‌های قهوه سوخته می‌پردازیم. همچنین راهکارهایی ساده و کاربردی برای جلوگیری از این مشکلات ارائه می‌دهیم. 00:00 مقدمه 01:15 چرا قهوه بیش از حد عصاره‌گیری می‌شود؟ 03:30 دلایل قهوه سوخته 06:00 راهکارهای جلوگیری از مشکلات 08:45 نتیجه‌گیری چرا قهوه‌ام طعم تلخ و سوخته می‌دهد؟ دلایل اصلی عصاره‌گیری بیش از حد قهوه ویژگی‌های قهوه سوخته چطور یک فنجان قهوه عالی دم کنیم؟ محصولات قهوه ما: [لینک به فروشگاه] در برشته کاری قهوه عنوان هدف ما ایجاد یک تجربه لذت بخش در خرید و نوشیدن قهوه است. باعث افتخار ماست که قهوتون رو از برشته کاری عنوان تهیه کنید.آدرس وب سایت: اگر قصد خرید قهوه ۲۵۰ گرمی و یک کیلویی دارید : اگر قصد خرید قهوه برای کافه شاپ تون دارد : هشتگ‌ها: عصاره-گیری قهوه-سوخته قهوه