مواد لازم: مرغ ۳ تکه کامل (فرقی نمیکنه ران یا سینه مرغ باشه ) پیاز متوسط ۲ عدد سیر رنده شده ۲ حبه زعفران غلیظ ۳ ق غ زردچوبه ،روغن به میزان لازم برای سس: سس مایونز ۳ ق غ نمک،فلفل به میزان لازم آب ۱ لیوان برای دودی: زغال ۲ تکه+روغن مایع ۲ ق غ طرز تهیه: دو طرف مرغ ها را در روغن سرخ کنید. سپس از تابه خارج کنید و داخل همان تابه،پیازهای رنده شده را تفت بدید تا سبک بشه.سیر رنده شده بزنید و کمی تفت بدید. زردچوبه بزنید و بهم بزنید. مرغ های سرخ شده را داخل تابه بچینید. برای سس مرغ،سس مایونز،نمک،فلفل،آب را با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه. سپس روی مرغ ها بریزید.در تابه را بزارید و به مدت یک ساعت و نیم زمان بدید تا مرغ بپزه. بعد از یک ساعت و نیم ،زغال ها را روی اجاق گاز،داغ کنید. داخل تابه ،یک پیاله استیل یا نشکن یا یک تکه فویل بزارید.توش دو قاشق غذاخوری روغن بریزید.زغال داغ شده را روی روغن بزارید.وقتی زغال دود کرد،در تابه را بزارید.ده دقیقه دیگر زمان بدید تا مرغ،عطر و طعم دودی بگیرد. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم در یوت