ترشی گل کلم و لبو فوق العاده خوشمزه و خوش رنگ میشه. مواد لازم: - گل‌کلم: 1 عدد کوچک (تقریباً 500 گرم) - لبو (چغندر): 2 عدد متوسط - سرکه قرمز یا سرکه سیب یا سرکه سفید: 2 لیوان - آب لبو ۲ لیوان - نمک: 2 قاشق غذاخوری - نبات: یک تکه کوچک یا شکر: 1 قاشق غذاخوری - سیر: ۴ تحبه - فلفل سبز تند: ۲ عدد - پودر تخم گشنیز: 1 قاشق چای‌خوری - زردچوبه (اختیاری): نصف قاشق چای‌خوری طرز تهیه: - در یک قابلمه، لبوها را با آب سرد قرار دهید و بگذارید به مدت 30-40 دقیقه (یا تا زمانی که کمی نرم شوند) جوشیده و پخته شوند. - پس از پخته شدن، لبوها را از آب بیرون آورده و بگذارید کمی خنک شوند. - سپس لبوها را به شکل نوارهای نازک یا نگینی خرد کنید. - گل‌کلم را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید که راحت در شیشه جا بگیرد. - در صورت تمایل، می‌توانید گل‌کلم‌ها را کمی در آب جوش انداخته و پس از 5 دقیقه آن‌ها را آبکش کنید (این کار برای جلوگیری از طعم تلخ گل‌کلم و نرم‌تر شدن آن است)، اما این مرحله اختیاری است. - در یک قابلمه، سرکه بریزید. - به آن نمک و نبات اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید تا حل شوند. - سپس تخم گشنیز، زردچوبه