اگه گیلانی هم نباشی حتما این غذارو امتحان کردی و شایدم عین من عاشقش باشی،اگه امتحان نکردی ذخیرش کن که حرف نداره این دستور. موادلازم:️️ بادمجان یک کیلو گوجه سه عدد سیر پنج حبه تخم مرغ دو عدد روغن مقداری نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم طرزتهیه:️ همین اول کار بگم که این روش پخت میرزا قاسمی رو تو یه رستوران وقتی که میرزا قاسمی و خوردم از سرآشپزش گرفتم.خیلی خیلی خوشمزه میشه با این روش. گوجه و بادمجون و حتما کبابی کنید که طعم دودی بگیره. مراحل کاملا تو کلیپ مشخصه فقط یه نکته ی مهم اینکه از قدیم تخم مرغ میرزاقاسمی رو اخر کار مستقیم سر غذا میشکوندن،منم همیشه اون روش و میرفتم ولی از وقتی این مدل و از اون آشپز یاد گرفتم با این روش درست میکنم چون خوشمزه تر میشه. شماهم یه بار به این روش بپزید خیلی خوشمزه میشه. . . اگر به این دسته از ویدیوها علاقه مندین حتما کانال ما رو دنبال کنین هر روز کلی فیلم آموزشی اشپزی و ترفند و ایده جدید میزاریم.....