خورش به یکی از خورش های مجلسی ایرانی است که به خاطر وجود به در آن عطر خاص و بسیار مطبوعی دارد.این خورش به دلیل وجود به تازه در فصل پاییز یک خورش فصلی محسوب می شود. به خواص بسیار زیادی دارد مثل سم زدایی کبد ، درمان سرماخوردگی ، کنترل فشار خون و... که با خوردن این خورش از این خواص بهرمند میشوید. طرز تهیه این خورش خوشمزه بسیار ساده است با ما همراه باشید. مواد لازم گوشت گوسفندی ۲۵۰ گرم پیاز درشت نگینی یک عدد به یک عدد آلو ۱۰ تا ۱۵ عدد رب گوجه و رب انار هر کدام نصف قاشق غذاخوری زردچوبه ،فلفل سیاه ، دارچین هر کدام یک قاشق چایخوری نمک ، آب و روغن به میزان لازم به آلو خورش به آلو خورشت به آلو خورش به آلو الو غذا شام خورش خورشت الوبخارا به خورشت-به-آلو به-آلو-مجلسی خورشت-آلو به-آلو آشپزی-ایرانی انواع-خورشت غذای-ایرانی انواع-خورش خورشت-مجلسی بانوان-اموزش-آشپزی بانوان-آشپزی خورش-مجلسی آموزش-خورشت-به-آلو آموزش-آشپزی-ایرانی خورشت-به-آلو اموزش-آشپزی خورشت-قیمه خورشت-آلو-اسفناج خورش-قورمه-سبزی خورشت فسنجان خورش-قیمه-بادمجان خورشت-ریواس خورشت-لوبیاسبز خورشت-گوجه-سبز خورش-کنگر خور

آشپزی آموزش غذا خورش خورش به آلو

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 03:29