در این ویدیو از تامز کیو اند ای، مصطفی قاضی، کارشناس ارشد تغذیه بالینی از دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، به بررسی ارزش غذایی لبنیات، به ویژه شیر، در دوران بارداری اشاره می کند . وی مصرف روزانه چهار لیوان شیر برای مادران باردار را توصیه کرد و گفت: شیر نه تنها منبع غنی از کلسیم و پروتئین است، بلکه نقش حیاتی در شکل‌گیری و رشد سیستم عصبی جنین ایفا می‌کند. همچنین کمبود ید می‌تواند منجر به اختلالاتی در سیستم عصبی جنین شود. بنابراین، علاوه بر مصرف لبنیات، مادران باردار باید از منابع دیگر ید نیز بهره‌مند شوند.