طرز تهیه دسر : ابتدا زرده تخم مرغ و نشاسته ذرت وشکر و وانیل را داخل ظرفی بریزید و شیر را اضافه کنید و با همزن هم بزنید داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید و مدام هم بزنید کمی زعفران اضافه کنید حتما با شعله کم این دسر را آماده کنید وقتی به غلظت رسید از روی حرارت بردارید کف قالب را چرب کنید و پودر نارگیل بپاشید دسر را داخل قالب بریزید و بعد از اینکه خنک شد چند ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر آماده شود سپس به دلخواه با گل محمدی و بادام و پودر کاکائو تزیین کنید. و بعد میل کنید. دسر پیش غذا تزیین ژله ژله با شیر