ترشی-بندری-فوری-و-آسان مواد لازم: بادمجان ۶ عدد گل کلم نیم کیلو هویج ۶ عدد خیار ۶ عدد فلفل سبز تند ۶ عدد سیر ۲ بوته سرکه ۵ لیوان آب ۵ لیوان رب گوجه فرنگی ۶ ق غ نمک و زردچوبه به میزان لازم سیاه دانه،گلپر،نعنا خشک،ترخون خشک،مرزه خشک از هر کدام ۲ ق غ طرز تهیه: گل کلم،هویج و بادمجان ها را ریز خرد کنید . داخل قابلمه آب،سرکه،نمک و زردچوبه بریزید و روی حرارت بزارید تا بجوش بیاد.رب گوجه بریزید.گل کلم ،هویج و بادمجان های خرد شده را داخل قابلمه بریزید.اجازه بدید تا به مدت ۸ دقیقه بجوشه.سپس خیار ریز خرد شده،فلفل سبز ریز خرد شده و سیر ریز خرد شده بریزید و به مدت ۲ دقیقه بپزید.سپس گاز را خاموش کنید.گلپر،سیاه دانه،نعنا،مرزه و ترخون بریزید و بهم بزنید.از ترشی بچشید ،اگر کم نمک بود،مقداری نمک بریزید.به مدت ۱۲ ساعت در دمای محیط بزارید. سپس در یخچال نگهداری کنید. بعد از ۳ روز قابل مصرفه. میتونید بجای سبزیجات خشک،یک مشت سبزی تازه جایگزین کنید. میتونید فلفل تند کمتری هم ، بریزید،کاملا سلیقه ایه. نوش جان لینک کانال تلگرامی ما لینک اینستاگرام آشپزی با نرگس عزیزای دلم،برای تماشای کلیپ های آشپزیم