کالباس یکی از مواد غذایی محبوب در سراسر جهان محسوب می شود که غذاهای بسیاری با آن تهیه می شود. کالباس های بازاری دارای نگهدارنده و نیترات و ضایعات مرغ است با تهیه کالباس خانگی با خیال آسوده می تواند آن را میل کنید زیرا مهمترین دغدغه برای والدین ناسالم بودن کالباس و سوسیس بازاری است. مواد لازم سینه مرغ سیر قارچ تخم مرغ هویج پخته آرد گندم آرد نشاسته ذرت روغن مایع سس خردل سس کچاپ فلفل دلمه ای ادویه مواد را با میکسر مخلوط کنید تا کاملا حالت چسبندگی پیدا کند. مواد را داخل کاور بریزید و کامل هواگیری کنید و با نخ سر و ته آن را محکم کنید و داخل قابلمه ای آب بریزید تا به جوش آید و بعد یک صافی روی قابلمه قرار دهید و کالباس ها را داخل صافی قرار دهید و در قابلمه را ببندید به مدت یک و نیم ساعت بگذارید تا کالباس پخته شود.و بعد از خنک شدن کالباس را در یخچال بگذارید و بعد از چند ساعت میل کنید.