مواد لازم: -ماهی(من از سرخو استفاده کردم ۳ تیکه)میتونید از تن ماهی هم استفاده کنید یا ماهی بدون تیغ دلخواه -سبزی قلیه(گشنیز ۴و شنبلیله۱) نسبت سبزی باید ۴ به ۱ باشه مثلا اگر ۴ بسته گشنیز ۱ بسته شنبلیله کافیه(شنبلیله زیاد شه خورشت تلخ میشه) -نمک،فلفل سیاه و قرمز،زردچوبه،پودرسیر،کاری -پیاز ۱ عدد بزرگ -تمرهندی نصف یک بسته کوچک -سیر۴ حبه (رنده شده بهتره) رب گوجه ۱ قاشق مرباخوری رب انار ملس(اختیاری)۱ قاشق غذاخوری پر آرد برای مزه دار کردن ماهی .نکته:برای یه قلیه خوشمزه و لعابدار حتما سبزی رو اول ساطوری و بعد قشنگ سرخ کن

قلیه ماهی اشپزی آموزش اشپزی

1 سال پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 01:00