سیب زمینی 450 گرم 100 گرم نشاسته ذرت 70 میلی لیتر آب نصف قاشق چایخوری پودر پیاز یک قاشق چایخوری نمک نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه سلام... سیب زمینی سرخ شده یکی از تنقلات و فست فودهای پرطرفدار است. شکل این مدل سیب زمینی سرخ شده شبیه زولبیا است به همین دلیل بهش میگم زولبیا سیب زمینی. خیلی آسونه! 450 گرم سیب زمینی را خرد می کنیم. سپس آن ها را در تابه یا قابلمه بریزید و روی آن آب بریزید و 20 دقیقه بجوشانید تا پخته شود. وقتی پخت خاموشش می کنیم و کم کم در صافی می ریزیم و له می کنیم تا پوره نرمی به دست بیاید. نصف قاشق چایخوری پودر پیاز، یک قاشق چایخوری نمک، نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه و 100 گرم نشاسته ذرت را به همراه 70 تا 80 میلی لیتر آب اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر چسبناکی به دست آید. خمیر را در کیسه شیرینی پزی ریخته و به صورت جلبی یا فرفری در روغن داغ سرخ می کنیم. دو طرف سیب زمینی را سرخ کنید. این تنقلات کاملاً ترد هستند. من شکل آن را دوست دارم، شما هم آن را امتحان کنید