این پاستا با اندازه بزرگ پاستا شکم پر یا سیلندری نیز گفته میشود ، کانلونی یک غذای ایتالیایی است و کاتالان ها در اسپانیا ، نیز این غذا را جزو غذاهای متطقه خود به شمار می آورند. معمولا این نوع پاستا با گوشت چرخ شده و سس گوجه ، و یا اسفناج و پنیر درست می شود ، اینجا با گوشت چرخ شده غذا را تهیه می کنیم ، کانلونی ۲۵۰ گرم جعفری خشک و یا تازه ریز شده یک مقدار کم پنیر مازارلا ۱۵۰ گرم مواد لازم برای سس گوشت گوشت چرخ شده ۳۵۰ گرم بادمجان کوچک ۱ عدد گوجه بزرگ ۲ عدد فلفل سیاه ۱ ق چ خوری نمک ۱ ق چ پودر زنجبیل ۱/۲ ق چ رب گوجه فرنگی ۲ ق غ پیاز ۱ عدد سیر ۱ حبه روغن پخت و‌پز ۱ ق غ زردچوبه ۱ ق چ ۱ لیوان آب ادویه و‌مواد لازم برای سس بشامل فلفل سیاه ۱/۲ ق چ نمک ۱/۲ ق چ آویشن ۱/۲ ق چ کره ۷۰ گرم آرد سفید ۲ ق چ شیر ۱ لیوان تا ۱/۵ لیوان ( هم دما با دمای محیط) جوزهندی ۱/۴ ق چ پیاز را ریز می کنیم ، بادمجان را هم ریز یا رنده می کنیم ، سیر را هم رنده یا له می کنیم ، گوجه ها را هم پوره می کنیم . در یک تابه ۱ ق غ روغن می ریزیم ، پیازها را سرخ می کنیم ٫ و پس از سبک شدن پیازها زردچوبه به آن

کانلونی پاستا شکم پر غذای ایتالیایی پاستا ماکارونی

4 ماه پیش در دسته بندی آشپزی مدت زمان 04:16