طرز تهیه قلیه میگوی اصیل بوشهری با بهنام رستمی رو از دست ندین. چون رقص بندری رو که همه بلدن! مهم اینه بتونین مثل بوشهریها قلیه درست کنین حالا کدومشون خوشمزه تره؟ قلیهی میگو یا قلیه ماهی؟ دیروز که این سوال رو از داداشِ سربازم، که تازه اومده مرخصی (و دیگه ایشالله تا یک ماه دیگه خدمتش هم تموم میشه) پرسیدم، انتخابش قلیه میگوی اصیل بوشهری بود منم دست به کار شدم و برای سبزی قلیه میگو هم از محصولات خوب نوبر سبز استفاده کردم که شما هم میتونین محصولات متنوعشون رو از تمام هایپرمارکت ها و فروشگاههای زنجیره ای سراسر کشور تهیه کنین. مقدار مواد لازم قلیه میگو برای ۴ الی ۵ نفر هم اینهاست: میگو: ۵۰۰ گرم سبزی قلیه: ۴۰۰ گرم گشنیز و یک قاشق غذاخوری شنبلیله خشک سیر خشک: ۲ بوته پیاز: ۱ عدد فلفل تند: ۲ عدد سیب زمینی: ۱ عدد تمر هندی: ۱۵۰ گرم آب جوش: ۴ لیوان گوجه: نفری یک عدد رب گوجه فرنگی: نصف قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زردچوبه هم به مقدار لازم. و اینجوری بود که از شمال و گیلان، یهو افتادیم وسط جنوب و بوشهر با این غذای لذیذ و خوشمزهش حالا شما میگو سوخاری رو بیشتر دوست دارین یا قلیه میگو بوشهری رو؟