آرد نخودچی مرغوب ۲۵۰ گ روغن جامد ۱۲۵ گ پودر شکر ۱۲۵ گ هل آسیاب شده ۱ ق چ زعفران یا خلال پسته برای تزئین روغن جامد رو با حرارت ملایم ذوب کنید بعد در یخچال یا فریزر بذارید تا جامد بشه. این طوری دونه هایی که در روغن هست از بین میره و کیفیت شیرینی بهتر میشه. روغن خنک رو با پودر شکر با همزن برقی بزنید تا رنگش روشن بشه. همزن رو خاموش کنید و آرد نخودچی و هل رو اضافه کنید. آرد نخودچی رو از لوازم قنادی تهیه کنید که کیفیت بالایی داشته باشه. ورز بدید تا خمیر جمع بشه. خمیر رو گلوله کنید و توی نایلون فریزر بذارید و ۲۴ ساعت در یخچال قرار بدید. بعد ۱/۲ پ آرد سفید یا آرد نخودچی الک شده اضافه کنید و ورز بدید تا خمیر دوباره جمع بشه. اگر آرد سفید بریزید شیرینی سفت تر میشه و موقع برداشتن له نمیشه. آرد نخودچی اضافه کنید شیرینی نرمتر میشه. خمیر رو روی نایلون پهن کنید و قالب بزنید. در فر از قبل داغ شده دمای ۱۵۰ به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید. حواستون بهش باشه. باید زيرش کمی طلایی بشه. نباید تغییر رنگ زیادی بده. بعد از پخت به مدت ۶ ساعت به شیرینی دست نزنید. ممکنه از هم بپاشه. از روغن طلایی استفاده نکنید