مواد اولیه: سس مایونز روژین: به میزان لازم نان پیتا: 1 ورق ژامبون مرغ و گوشت : 200 گرم پنیر خامه ای: 1 ق غ خیارشور : به مقدار لازم پودر سیر : 1 قاشق مربا خوری پودر موسیر : 1 قاشق مربا خوری قارچ : 1 پیمانه سیب زمینی : 1 عدد آبلیمو : به مقدار لازم نمک و فلفل : به مقدار لازم روغن: به مقدار لازم طرز تهیه: قارچها را خرد کرده و با مقداری روغن و آبلیمو به خوبی سرخ کنید . ژامبون مرغ و گوشت را به صورت نگینی خرد کرده و با پنیر خامه ای، سس مایونز، خیار شور، پودر سیر و موسیر مخلوط کنید و مواد را داخل یخچال قرار دهید. سیب زمینی را نگینی خرد کرده و آبپز کنید. سیب زمینی پخته و قارچ را به مواد اضافه کرده و مجددا آنها را داخل یخچال قرار دهید. مواد را یک طرف نان قرار میدهیم و بعد نان را روی مواد برمیگردانیم و داخل ساندویچ ساز قرار میدهیم . Instagram: , Telegram: Apparat : Website: www://rojintaak.com - روژین-تاک روژین کنسروروژین محصولات-غذایی-روژین صنایع-غذایی-روژین رب-روژین سس-روژین تاریخ غذا غذای-ایرانی زندگی خورش آشپزی